Oktober 2023

Mindeord: 

Det var med stor sorg, vi erfarede, at vort højt skattede klubmedlem Marianne Villadsen (MIV) sov ind lørdag den 21. oktober 2023.

Marianne var gennem mange år et stort aktiv for Farsø Tri & Trim. Hun var en yderst positiv og glad pige med et stort hjerte, hvor der var plads til alle. Marianne havde altid tid til en snak og var klar med en frisk bemærkning. 
Når der var brug for frivillige hjælpere i klubben, meldte Marianne sig altid, uanset om det var som temposætter, vejviser til Flugten til Hvalpsund eller Farsø Løbet, eller arrangere klubbens julefrokoster og mange andre sjove ting.
På klubbens træningsaftner stod Marianne ofte som den første klar med nøglen til at lukke folk indenfor. Nye medlemmer fik altid opmærksomhed og en varm velkomst, hvilket også var en af årsagerne til, hun blev kåret som "Årets Energist" i 2013.
Marianne tog også del i bestyrelsesarbejdet og var bla. med til at arrangere flere løb, hvor der blev indsamlet penge til gode formål. Selv efter hun trådte ud af bestyrelsen, fortsatte hun sit store engagement.

Marianne deltog gerne i klubbens ture, også dem udenfor byen f.eks. til halvmaraton i København, Skagen og i Gøteborg, Himmelbjergløbet, Hjerl Hede-løbet, Læsø Rundt, Aalborg HM og mange flere. Der er så mange gode minder med hende fra disse ture.

Altid glade og livfulde Marianne vil blive dybt savnet, og vi kommer sådan til at mangle hende og hendes smittende humør!

Vores tanker går til Thor, Mette og Thomas i denne svære tid.

 / Farsø Tri & Trim

Nov2020.jpg     

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram