Søs Grove – æresmedlem hos Farsø Tri & Trim                             2023

 

 

Lidt historik:


Søs begyndte at løbe regelmæssigt for 35 år siden.

Hun og Carsten meldte sig ind i Farsø Tri & Trim for knap 30 år siden! (ca. 1995)

Tidligere har Søs spillet volleyball (1.div.) og tennis.

 

 

Søs løbehistorie: 


- glad for 5 & 10-km distancen og løbet en masse motionsløb og Byfestløb.

 Bl.a. været på podiet adskillige gange til Farsø Løbet i sin aldersgruppe.


- men har også begivet sig af med længere distancer, bl.a. halvmaraton så forskellige steder som på Den Kinesiske Mur,  ”Big Five” i Sydafrika i dyrereservatet Entebeni,  i Havana på Cuba  og  i Edinburgh i Skotland.

- hurtigste halvmaratontid 1:52:34.

- Men nu er det jo en Triathlonklub, og Søs har da også deltaget i flere Triathlonstævner på kort distance samt DM for Hold.

 


Maratonløb:

debuterede i maj 2000 til Københavns Marathon (4:09:53)
- maj 2003 Prag Marathon (Tjekkiet) var det kedeligste/værste løb (4:08:37)
- Det sjoveste:  sept. 2005 Medoc Marathon (vin-løbet i Frankrig), hvor klubben deltog udklædt som sortbroget dansk malkekvæg – undtagen Carsten Grove, han var udklædt som storbarmet malkepige med lange lyse fletninger iklædt rød 
hvid-ternet nederdel!   Tid  5:45:16  (inkl. indtag af rødvin undervejs)
- juni 2006 Stokholm Marathon, det flotteste! (4:04:57)
- febr. 2007 Valenvia Marathon, Frankrig, det hurtigste (3:58:12)

 

 

Søs og Carsten har været trofast inventar til Tri & Trims arrangementer gennem alle årerne og flittigt deltaget i klubbens træninger. Om det var løb man & ons eller cykeltræningen tirsdag aften fra Klublokalet, så var de med i feltet. Og da cykling senere blev skiftet ud med svømning om tirsdagen, var de selvfølgelig også med der.
 Og ikke mindst de legendariske lørdagene kl.13 i Uhrehøje Plantage hele året rundt – uanset vejret og øvrige arrangementer eller invitationer - så stod Søs  & Carsten klar i løbeskoene, og Søs havde gerne hjemmebag med i madkurve
n til bagefter.

 

 

Men skaderne begyndte at dukke op og fysikken sagde fra.
 Søs kunne godt løbe, men det kunne hendes ben & ryg ikke.   Så 2013 blev det sidste egentlige løbeår for Søs. Og i 2019 måtte hun gennem en rygoperation.
 Søs har flere gange prøvet at starte op med løb igen, men det går ikke.

 

 

Meeeen, det holder på ingen måde Søs tilbage for at være præmie-medlem af Farsø Tri & Trim! Hun er ”Still Going Strong”, bla. som supporter til Carstens mange løb i ind- & udland.

Søs kommer troligt – og med stooort smil på - til træning hver onsdag med Gå-holdet i klubben – også i regnvejr (melder kun afbud v/ferier), og deltager trofast i klubbens sociale arrangementer og bidrager stort set altid med en hjælpende hånd – især på madsiden.
 Her nyder klubben virkelig gavn af Søs store maskinpark, som består af hele 12 køkkenmaskiner (ud over hvad der ellers hører et køkken til!), bageovnen  og hele 3 komfurer (induktion, kogeplader og gas) samt 2,5 fryser!

 


Hvem kan glemme Søs ”Store Kagebord” med flødeskums-smovs til grillaftnerne hos Wetches!

   Og til ”Kalenderløbet” hvor hun kommer med fint dekorerede muffins og andre kager. Samt i weekenderne  står i røg & damp og bager friske vafler til os alle, som selvfølgelig serveres med hjemmelavet marmelade.

  Eller her senest ”5 onsdage i maj”, hvor Søs 5 onsdage i streg stod for mad & kage-traktementet til klubbens halvmaratons – og vel at mærke noget forskelligt (og altid lækkert) hver gang!

  Og da Tille ønskede sig ”P-tærte-kage” til sit HM nr.100, gik Søs nysgerrigt på nettet, fandt en opskrift og sagde: ”Det har jeg aldrig prøvet før – så det kan jeg sikkert godt!”. Og voilá, så var der P-tærte-kage til over 100 mennesker!

 

 

Søs har med sit store smil og flittige hænder manifesteret sig som Farsø Tri & Trims mad-tante og vores alle sammens kage-bage-Søs

 

 

 

Derfor udnævnes Søs Grove til "Æresmedlem af Farsø Tri & Trim"!

 

 

Og så lige et TILLYKKE med den Runde fødselsdag!  70 år! HURRAAA!


              


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram