Kalenderløb 2022


Hurra jubilæum!  Kalenderløbet havde debut i 2003, så i år
 
afvikles eventen for 20.gang!!  


Kom & vær med!

Det er mega hyggeligt!


I store træk drejer det sig om at løbe: 1 km den 1. december - 2 km den 2. december - 3 km den 3. december osv….…men for at forøge mulighederne & lysten til at deltage i de længere distancer er nogle af disse flyttet til weekenderne – se Programmet på Facebook eller her på hjemmesiden.
 Dog vil der samlet være 24 dage med ture fra 1 km til 24 km.


Det er dog helt frivilligt, hvor mange dage man vil løbe og helt frivilligt, hvor langt man vil løbe!  Erfaringerne fra tidligere år er, at nogle møder op og løber dagens distance, mens andre møder op og lunter/går 5 km (eller en tur efter eget ønske).
 Men alle deltager som regel i den daglige efterfølgende julehygge med juleknas og diverse "energidrikke".
 
 Alt er som sædvanligt gratis!
 
 Det er som nævnt helt frivilligt, hvor mange dage man vil løbe og hvor langt, men der er dog et incitament til at møde op og løbe dagens distance:

Som ved andre julekalendere er der nemlig et afkast hver dag. Og i denne kalender er det i form af point.


-  Der optjenes 10 mødepoint for hver gang man møder op, og hvis den pågældende dags distance/km-tal løbes, får man tilsvarende km-point. 


- På hverdage uddeles kun mødepoint, hvis man er til stede ved starten af dagens løbetur.

- Men i forbindelse med weekendernes lange ture og Rundeløb uddeles også mødepoint til alle, som møder op undervejs eller kommer til den efterfølgende hygge.
 
 - På dage, hvor ruten er 10 km eller derover, og der i øvrigt ikke er rundeløb (korte eller lange runder), vil der være en 5 km rute som en del af dagens distance, og hvor der optjenes 5 point.

Den aktuelle Point-stilling kan følges her på klubbens hjemmeside www.triogtrim.dk


PRÆMIER

Den sikre: Når juleaften er nået, vil der være præmie til de 3 personer, der har optjent flest point.

Lodtrækningen: Desuden vil man for hver optjente 5 point, blive givet et lod som indgår i en efterfølgende lodtrækning, hvor der vil blive trukket lod om yderligere præmier.
Lodtrækningen bliver foretaget 24.december straks efter løbeturen – og man skal være tilstede for at modtage sin lodtrækningspræmie.


  Vel Mødt!

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram