dotcomwebdesign.com
Farsø Tri & Trim > Uhrehøj Trail
Brugernavn

Kodeord

Husk Login


Uhrehøj Trail

Søndag  8. april 2018


Uhrehøj Plantage, Farsø

OBS, der kommer et par ĂŚndringer til 2018!

Følg med her pü siden.Maraton: kl. 10.00   
Halv-maraton: kl. 12.00
HIMMERLANDLØBET - ca. 5 km : kl. 12.30
Nyt i ĂĽr: ALLE tre distancer giver point til Vesthimmerlands Cuppen!!

Pris for deltagelse:
Maraton  :  225,00 kr.
Halv-maraton :  150,00 kr.
HIMMERLANDLØBET:  Gratis! Betales af Forsikringsselskabet HIMMERLAND.


2017: RESULTATLISTER + DIPLOMER   HER !


Sidste frist for online tilmelding er fredag aften 7. april, herefter kun tilmelding pĂĽ dagen i forbindelse med registrering.  Eftertilmeldingsgebyr: 25,00 kr.
Eftertilmelding og afhentning af startnumre Senest 1/2 time før start, men kom tidligt, der opstĂĽr altid kø! Info 5 minutter før start pĂĽ hver distance, hvor ruten gennemgĂĽs og de sidste vigtige oplysninger bliver givet.

PRÆMIER

HUSK at aflevere dit startnummer i mĂĽlomrĂĽdet igen, sĂĽ er der flotte lodtrĂŚkningsprĂŚmier pĂĽ vej!

HIMMERLANDLØBET, flot medalje til alle børn som gennemfører og prĂŚmie til aldersgruppe-vinderne sponseret af HIMMERLANDFORSIKRING.
PENGE-PRÆMIE PÅ 500 KR TIL 1.MAND & 1.DAME I MÅL PÅ halvmaraton og pĂĽ maraton!!   Samt flot medalje til alle som gennemfører.
Ekstra bonus pü maratonløbet:
1.500 kr i prÌmie til første herrer under 3:15:00
1.500 kr i prĂŚmie til første kvinder under 3:40:00


StĂŚvneomrĂĽde:   Uhrehøje Outdoor TrĂŚning & Events Center
                                     Farsøvej 95,  9640 Farsø    (ca.5 km fra Farsø)

Start & mĂĽl  fra Uhrehøj-huset, som ligger smukt placeret midt i Uhrehøje Plantage. Her er registrering, udlevering af startnumre/chip og sidste vigtige oplysninger, toiletter og bad, samt prĂŚmieoverrĂŚkkelse.
PARKERING pĂĽ den store mark tĂŚt ved Uhrehøj-huset. KOM i god tid, der bliver trĂŚngsel pĂĽ markvejen ind i skoven og ved indkørslen til P-pladsen!
Vi opfordrer til at tasker og anden bagage opbevares i bilerne under løbet. Der bliver opslĂĽet stort telt i startomrĂĽdet, hvor løberne kan søge ly for vejret inden afgang.Rutebeskrivelse:

HIMMERLANDLØBET - ca. 5 km, og er en nem rute i let kuperet terrĂŚn.
OBS, 
stierne er for smalle til baby- joggere og klapvogne!

Uhrskov Trail og Himmerlandløbet er 100% terrĂŚnløb og gĂĽr gennem et yderst naturskønt omrĂĽde. Ruten er fortrinsvis pĂĽ bløde stier gennem nĂĽleskov, men ogsĂĽ hede og gravhøje er en del af turen rundt. Og med fuglesag for oven som ekstra bonus, bliver det ikke meget bedre!

OBS, ruten for maraton og halv-maraton er ret kuperet med en del stejle stigninger, dejligt udfordrende! - og sĂŚrdeles fedtet i vĂĽdt vejr. Kig ned og vĂŚr opmĂŚrksom pĂĽ fritliggende rødder! Sine steder er stigerne ganske smalle, sĂĽ vis hensyn - og der bliver hurtigt plads til at overhale igen.

Ruten er en rundstrĂŚkning svarende til ĂŠn halvmaraton, hvorfor maratonløberne fĂĽr fornøjelsen af turen gennem skoven hele 2 gange!


Depoter
Forefindes for ca. hver femte km pĂĽ halvmaraton og maraton.
Depoterne vil vĂŚre forsynet med vand, saft, cola, vingumme og frugt sponseret af Rema 1000 Farsø!

I mülomrüdet er der god forplejning og Varm Suppe til løberne pü alle distancer.
DET BLIVER ALLETIDERS DAG!

NOTE
Ved tilmelding accepterer man, at deltagelse sker pĂĽ eget ansvar. Arrangørerne pĂĽtager sig ikke noget ansvar. Ligeledes  bekrĂŚfter deltagerne, at de er indforstĂĽet med at løbefotos, filmoptagelser, interview, reklamer og lign. hvori de optrĂŚder, frit kan benyttes.
Hvis en tilmeldt deltager bliver forhindret i at deltage eller i tilfÌlde af at arrangørerne mü aflyse grundet force majeure, har deltagerne ikke krav pü tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret.


Undermenu